Peugeot 307 2.0 HDI apdejt in progress

Peugeot 307 2.0 HDI apdejt in progress

Član
Upaliooooooo :cool:

Docekao -4 da bude na tabli i verglo verglo i upali. Otisao sam na pumpi i nasuo jos 5 KM benzina pa cemo vidjeti kak ce ujutru. Nabio sam temp. na radnu temp nadam se da i ako je bilo sta zaledjeno u filteru da se odledilo. A mjenjao sam taj filter kada sam kupio auto prije nepunih 4-5mj.
 
Član
Pozdrav. Imao je moj prijatelj slican slucaj sa gasenjem u voznji i teskim paljenjem. Problem je bio u dotrajalom filteru za gorivo. Probaj sa time, nista te ne kosta, 15-ak maraka. Sa srecom !
 
Ako ti nije nestalo goriva najprije da je filter nafte jer su CR motori osjetljivi na lose filtere goriva...;)
 
Član
Opet problem pomagajte ak ko zna naravno standardno bez spama:

Prestala mi raditi sirena i pumpice za brisace. Osiguraci nisu, svi su ispravni i ispod volana i ispod haube. Sirena manje vise i nije problem neka ne radi, ali po ovom vremenu nema voznje bez pumpice za vodu. Po ovim minusima sam sipao tekucinu za brisace na kojoj pise do -25 stepeni i nisam je mjesao sa vodom (one velike boce po 5l). Sta dalje prije nego odvucem majstoru.
 
Član
pumpica ti je ispod plasticne zastite prednjeg desnog tocka, oslusni dali zuji, ali nemoj forsirati, zna se desiti da se deformise gumica u pumpi pa nemoze okretat propeler..
 
Član
Ne izbacuje nikako vodu, a thnx na info za pumpicu samo sto sam je ja vec isforsirao pokusavajuci jbg., a jeste krenula bila slabo bacati i onda odjednom stala.

Ej i slucajno ima li ko uputstvo za PUG 307 na engleskom ili nasem jeziku, treba mi samo ona lista gdje su osiguraci (ispod volana i haube), meni doslo na Slovenackom.
 
Član
Evo.

Osigurači unutra:

http://www.mediafire.com/?to74ceaf5hw9gy9

Osigurači pod motorom.

http://www.mediafire.com/?78ie9arrcwcl2of
 
Top