Peugeot 307 1.6 hdi problem hitno

Peugeot 307 1.6 hdi problem hitno

Član
Znaci danas mi se na autu upalila lampica eng man system faulty, auto trza i nece preko 3000 obrtaja. Sutra cu na dijagnostiku pa me zanima sta bi moglo da bude, motor je 80 kw i ima FAP filter. Prvi put imam Peugeota pa tako da svaka pomoc je dobro dosla.
 
Član
Čim neće preko 3000 onda je u Safe Mode-u. Moglo bi do FAP-a biti, ako si ga tek kupio, ko zna u kakvom je stanju, možda je zapušen. Ako bude do toga, pravac u Tuzlu i da ti ukinu taj FAP. A može biti i da je nešto do turba.
 
Član
Bilo je sve uredu do danas, ja isto pretpostavljam da je nesto do fapa primjetio sam da je malo pusio u zadnje vrijeme. Koliko kosta skidanje fapa i kako se ponasa bez njega
 
Član
Juče pisao kolega, vodi se polemika o tom FAP-u non stop i opet svako pita isto.

http://www.bhtuning.com/peugeot-307-1-6hdi-fap-t-60877-8.html
 
Član
ok hvala za link, meni se nije upalila ova lampica od servisa kao kod kolege nego samo trokut sa ! i izbacuje gresku
 
Član
probaj ga ostavit da radi na leru i vidi da li dize temperaturu vise nego inace ako da, onda ga ostavi da radi sve dok se temp motora ne smiri na normalu..
 
Član
ova greska mi se upalila nakon sto sam gorivo natocio, jutros kad sam upalio i dalje je gorila, provozao malo ugasio i upalio auto greska se ugasila i nije se vise upalila. Bio na dijagnostici imao je nekih gresaka sad cemo vidjeti hoce li se opet upaliti
 
Top