zerocool152003 je napisao(la):evo rece momak crkvice tu zivim hah...a jbt znam li ja tebe haha...ako ti vec mene znassss???tvrdoglavi je napisao(la):joj ja ga skoro svaki dan vidjam,sto u crkvicama,sto u carsiji :icon_smile:
a jos kad sam vidio ko vozi...jbt znam momka,a nisam znao da je njegov pezo :lol: :lol:
a pa hebote zmajjjj nisam znao da si ti tvrdoglav haha...jel to dvicu vozassss...kad cemo se opijat bolan...daj nek forum nesto organizuje da cugnemo sta god...pozz drugggtvrdoglavi je napisao(la):zerocool152003 je napisao(la):evo rece momak crkvice tu zivim hah...a jbt znam li ja tebe haha...ako ti vec mene znassss???tvrdoglavi je napisao(la):joj ja ga skoro svaki dan vidjam,sto u crkvicama,sto u carsiji :icon_smile:
a jos kad sam vidio ko vozi...jbt znam momka,a nisam znao da je njegov pezo :lol: :lol:
ev ti link pa pogledaj,zadnji post :lol: :lol:
http://www.bhtuning.com/thread-11028-post-285880.html#pid285880
zerocool152003 je napisao(la):jos sam pug komplet plav hahaedoze je napisao(la):mirza gdje neces vidjet puga s plavim pozicijama
evo sad sam gledo slike vamo neznam ne izgledas mi poznato evo stavim i ja svoju sliku tamo pa da vidis i ja ko sam hehmirzaa3 je napisao(la):zerocool152003 je napisao(la):jos sam pug komplet plav hahaedoze je napisao(la):mirza gdje neces vidjet puga s plavim pozicijama
Znas li ti mene..kod mene je komplet crven avdija hahah
zerocool152003 je napisao(la):a pa hebote zmajjjj nisam znao da si ti tvrdoglav haha...jel to dvicu vozassss...kad cemo se opijat bolan...daj nek forum nesto organizuje da cugnemo sta god...pozz drugggtvrdoglavi je napisao(la):zerocool152003 je napisao(la):evo rece momak crkvice tu zivim hah...a jbt znam li ja tebe haha...ako ti vec mene znassss???tvrdoglavi je napisao(la):joj ja ga skoro svaki dan vidjam,sto u crkvicama,sto u carsiji :icon_smile:
ev ti link pa pogledaj,zadnji post :lol: :lol:
http://www.bhtuning.com/thread-11028-post-285880.html#pid285880
joj nebi ti znao rec mozda da te vidim pa da onda reknem vako neznam...a iso mp3 mi se pohebo pa ga iso odnjet na popravku sreca ima garanciju haha...pa se vraco kuci pa tuda proso reko nemal kakvih maca :icon_smile:edoze je napisao(la):znas li mene,vozim fap mashinu,sto bi reko bule:lol:
vidjoh te,prozujo si kraj akademije oko pola 8
hehe sta ces...a nisam ba mogo vjerovat za potrosnju...napunio ga do vrha u zenici i onda u neumu opet do vrha...12.5 litara mi potrosio izaslo me 20KM...mada sam vozio ekonomicno i nisam ga previse po gasu...al ludilo potrosnja :icon_biggrin:edoze je napisao(la):mozes ti
fine slike,a ni pug nije los