Član
Daleko od toga. Jos par sitnica i to je to.Ti dok arteona od njeg ne napravis neces se proci,svaka cast ti..
Daleko od toga. Jos par sitnica i to je to.Ti dok arteona od njeg ne napravis neces se proci,svaka cast ti..
Ja sam nasao na Aliexpressu. Bila je neka akcija oko 70$ izaslo sve sa shippingom.Ove zmigavce sam gledao sebi da ubacim, na ebay su cca 100€ cini mi se
Uuu jbt,dobro si pazario. Idem bas pogledat na ali
Ovo je za retrovizore od B7 ili CC-a koliko vidim. Ne paše na standardne retrovizore od B6.Strahivo izgleda! Moram i ja naruciti samo na ovom linku ne pise da moze na 3C 2007 godiste?
Komplet retrovizori se moraju mijenjati a pašu od B7 komotno. Kod Majceka su od B7 retrovizori pa je dodatno ugradio flowing zmigavce u iste.Pretrazio sam po netu ali nema za B6 ali retrovizori od B7 mogu na B6 samo mislim da mora ici komplet retrovizor a ne samo ove prednje strane, @Majcek207 ??
Pozdrav druze, ja sam stavio retrovizore od Passata 7, koji odgovaraju na Passata 6 bez problema. Sve je saraf na saraf, znači skineš svoje i postaviš od B7. Instalacija, sve je isto kao i na tvojim sadašnjim.Pretrazio sam po netu ali nema za B6 ali retrovizori od B7 mogu na B6 samo mislim da mora ici komplet retrovizor a ne samo ove prednje strane, @Majcek207 ??