Ne znam na sta ce ovo sve izaci ali stvarno je pocelo u zadnje vrijeme razbijanje auta i svasta nesto, ali ja mislim da je to zato sto policija ne kaznjava takve iste sto to rade samo dodju i odu. Ja iskreno nikad ne bih uradio ovako nesto, a naravno ni ovako parkirao nikad ne bih...
Ne kontam ljude koji parkiraju i upali sva cetiri zmigavca ili ih ni ne upali i ode i nema ga po pola sata i vise
pa gledam svaki dan kako ispred jedne banke ispred koje je trotuar odmah, i ima svoj parking sa strane banke i njima tesko na parking ostaviti autoili cak pogledati jeli ima slobodnog mjesta na parkingu jer se treba malo zavuci posto je ulaz da se jedva dva auta mimoidju, i oni samo parkiraju na trotuar ostavi auto da radi i upali sva cetiri a nekad ni to i ode u banku, prvo sto je zauzeo trotuar pa pjesaci po cesti moraju da hodaju, drugo policija pjehe prolazi pored takvih auta i naravno nista, i nakon 20 minuta nekad i vise tek onda sjeda u auto i ode, a neko ko stane samo na bankomat kad i nema guzve i kad je parking pun sa starim auto policija odmah poleti i kaznu mu napise
draga nasa drzava udri samo po sirotinji, sirotinja trpi