Član
rekose mi da je najskupljiFilter ulja 5 KM nije bio skuplji ili im je to serijska cijena ? Pa za jugu sam filter ulja platio 12 KM, pa mi nelogično da je za golfa 2 tako jeftin
rekose mi da je najskupljiFilter ulja 5 KM nije bio skuplji ili im je to serijska cijena ? Pa za jugu sam filter ulja platio 12 KM, pa mi nelogično da je za golfa 2 tako jeftin
zabij mu, u cetvorku stavljam Castrol 5w30 - 72 kmLjudi to je sve smece...da ne bude da serem i stavljam najskuplje ulje i dijelove. Ali to je smece za toliko para....mislim da ipak i ako se radi o cvaji da treba malo na te vaznije komponente obratit paznju.
Sto ne sipati modricu od 32km 4litre?
Sto ne staviti mayle filter?
Itd itd
Preskupo, ne znam gdje si i kakav filter kupovao. Filter ulja za Yugu je 5KM, a te lopove koji prodaju po 12 zaobilazi u širokom luku....Filter ulja 5 KM nije bio skuplji ili im je to serijska cijena ? Pa za jugu sam filter ulja platio 12 KM, pa mi nelogično da je za golfa 2 tako jeftin
Kojeg golfa imas tj sa kojim motorom kad mu sipas 30ku?zabij mu, u cetvorku stavljam Castrol 5w30 - 72 km
u golfa to neko ulje, ulje je dobro ljudi ga uzimali i niko se nije zalio ja stavio i proslo CCA 10ak dana nezz tacno i pocela je blicat, ne blica dok je hladan motor i kad nije hladan blica ludo, hocu reći da
se upali gori 5 sekundi, ugasi se nema je minut dva pet sedam, gori upalii ugasi, itd znaci isto ko da prekida ne blica ono kao da je pritisak pao.
Kako da ispitam plocu i sta ciniti
Pitao me za motor 1.3, kw 47, god '9o i to mu rekaoPreskupo, ne znam gdje si i kakav filter kupovao. Filter ulja za Yugu je 5KM, a te lopove koji prodaju po 12 zaobilazi u širokom luku....
1.9 TDI PDKojeg golfa imas tj sa kojim motorom kad mu sipas 30ku?
Vidiš da idePa ne ide na taj motor tridesetka pobogu...