ma odustao sam od zamjena, u planu je novo auto da kupujem, necu vise polovnjaka i gotovo... druze ne ide stvarno ispod ove cijene, a to da je a6 bolji, svako auto ima svoju musteriju, ovo ce kupit neko ko trazi ovakvog passata, a i ja i ti znamo da ih je ovakvih vrlo vrlo malo kod nas, a kad za obicne 1.9 traze 15-18 bez ikakve opreme, nedam ni ja njega ispod makar ga zapalio... 2000 maraka su me servisi izasli veliki i ovaj zadnji u 2 mjeseca tako da stvarno u auto nema ulaganja... mislim vidim da sesticu dajes za 12 al vjeruj mi ja bi ga radije zapalio sad nego ga dao za 12, mozda ga nekad i dam ko zna ti vrtis s autima tako da ti to nije toliko ni vazno, a ja sam na njemu za godinu i po izgubio 10 milja, ti na jednom popusis, na drugom vratis tako da nisi u minusu... pozdravallroad je napisao(la):druze izvini za off ali samo da kazem tesko da ces dobit 15 000 za njeg
ima A6 za te pare znas a ipak A6 je A6 bez obzira sto je to kod tebe highline i sto je extra
moraces ga malo spustit ja mislim jer kriza je jbg... ja clia 2003 godiste dCi prodo za 6000 pa skontaj kakvo je stanje u drustvu
a ako bude zamjena za golfa onda zvekni cijenu preko 15-16
Basic je napisao(la):damije dobit na bingu odmah bih ga kupio
dado307 je napisao(la):Basic je napisao(la):damije dobit na bingu odmah bih ga kupio
evo ja molim Boga da ti dobijes na bingu
dado307 je napisao(la):hajmo refresh, preslo mi u naviku vise