Član
Ervix_focus je napisao(la):antrax je napisao(la):muha je napisao(la):sad sam bio sa Guru-om na kafi pa sam dobio letaka i plakata, ako ima neko zelju volju nek dodje da uzme iste i aplicira na neki kafic ili neko poznato mjesto...
Takođe... bio sa Guruom prije 20 minuta... preuzeo plakate i letke... nismo ni kafu pili ni išta... stali 2 minuta... i jedno 20 minuta jedan iza drugog u koloni i ja se okrenuo nazad u grad... pometnja prava kod nas u Jablanici, kolone po 3-4 kilometra u pm, rade neke zaebancije na magistrali... nek im je Bog na pomoći dok izađu iz Jablanice skroz...
p.s. Izbjegavajte od 16:00h do 19:00h prolazit kroz Jablanicu ako imate potrebu prolaziti... užas.
Opa jel se to nesto rovi na glavnom putu za Mostar kroz Jablanicu.
Aj malo to detaljnije, gdje, sta, do kad.
Ima nas patosirani:lol:
Buraz tebe onuda mogu samo pronijet na šlepi ili da ostaviš hrpu plastike kod nas Proveo bih te ja okolo, asfalt je sve... samo ima onih uvala cestom, pa lagano samo proći... ali imam ispit u subotu u 9, tako da za Mostar idem oko 7 iz Jablanice, što je tebi i previše rano...
Sad su ovi praznici, neće ništa uraditi sigurno do tada na magistrali, morat ćeš svakako zaobilaznicom preko ovog sela jednog... naćemo ti nekog da te sačeka da prođe s tobom i eventualno ako još koga bude trebalo tamo odvest zbog makadama