OTKRIVAMO: Kako nas sve varaju s cijenom, kvalitetom, ali čak i kvantitetom goriva!

OTKRIVAMO: Kako nas sve varaju s cijenom, kvalitetom, ali čak i kvantitetom goriva!

Član
Ljudi moji, ovo nije nikakva novost, ovo se uvijek radilo. Fora je, kad primjetiš da te kradu, donesi baždarenu posudu, kad naspe i kad obojica vidite u čemu je stvar, okreni se idi. Dođi sledeći dan sa policijom, inspekcijom, digni pola svijeta na noge, galami i neko će stati iza tebe.
Eeeee, problem je što niko nema muda, pa je lakše preko tastature. Ako vam baš smeta, uradićete nešto, a koliko vidim, ne smeta vam, pa neka vas jebu onda, niko vam nije kriv.
Nosio sam kanister na pumpu na kojoj sam mislio točiti, taman koliko i treba, počeo sam točiti.
Otvorio se Nestro, testirao ga na 20l, ne kradu, sad točim tu i miran sam, znam šta plaćam.;)
 
Član
Nestro što jest jest nisam primjetio da zakidaju...prije par dana mi brat ostane bez goriva i naspem kanister od 5l 5,5l na jednoj lokalnoj pumpi ( da je ne reklamiram :lol:) ...dešavalo mi se prije na energopetrolu dok ga Nestro nije kupio auto taman upali rezervu i stane kao 63l a rezervoar ni blizu toliki...najveća ljiga poslije farmaceuta su ove pumpadžije malo im bilo em što im je cijena nerealno visoka, em što sipaju vodu, em što kradu :icon_mad:
 
Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
rs6 je napisao(la):
meni se omv na podrucju srebrenika najlosije pokaz'o, a INA najbolje.

na podrucju sarajeva SELEX vrh !!!

A sto se Omv pokazao losim?:icon_confused:

Omv najlosiji a Ina najbolja,eba sad neznam vise izvuci zakljucak iz teme dosada je bilo dijametralno suprotno :icon_rolleyes:
 
Ja kako sipam na OMV-u, nemam nikakvih problema! Vise puta sam nosio kanistere,flase sipao za skutera, i uvijek, koliko pise, toliko je i isporuceno goriva! Sve preporuke s moje strane za OMV!
 

rs6

Član
nisam rek'o da kradu na omv, inace me znaju svi i tamo i na ini, nego mi je gorivo lose kod njih ..... auto slabije vuce i manje km predjem s njihovim gorivom....
 
Član
Prvo to kad ufate ne radi se sa kaznom od par milja KM nego kaznom od par desetina ili potpunim zatvaranjem pumpe i dozivotnom zabranom da se vlasnik ili odgovorno lice bave bilo kakvim naftnim derivatima, da urade tako na jednoj oni drugi bi dosli tobe. Jbt haj malo na 5 litara za zakine za dec dva al jbt nemos na 5 litara 1,5 litar zakinit jbt to po litru trecinu krade, fakticki po litri ti uzme 73-4 feninga plus sto su cjene nenormalno napuhane...
 
Top