namikbh Član 13.07.2010 #1 Mislio sam da je neka zafrkancija, ali kako sam ga pratio da bolje uslikam "novi vozac" je proletio kroz crveno i tako mi umakao ) Sreca svi su se sklonili da prođe mada nisu znali da je "novi vozač" Prilozi oprez.jpg 84,7 KB · Pregleda: 285
Mislio sam da je neka zafrkancija, ali kako sam ga pratio da bolje uslikam "novi vozac" je proletio kroz crveno i tako mi umakao ) Sreca svi su se sklonili da prođe mada nisu znali da je "novi vozač"
jaba78 Član 13.07.2010 #9 Jesi mu se zaljepio za zadnju karambolku mozda je ucviko pa je zato proletio kroz crveno :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Jesi mu se zaljepio za zadnju karambolku mozda je ucviko pa je zato proletio kroz crveno :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
E edoze Član 14.07.2010 #11 0g1 je napisao(la): pametan da nebude kasnije nisam vas upozorio kad skrivi lancani Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: sto se ismijah majko draga
0g1 je napisao(la): pametan da nebude kasnije nisam vas upozorio kad skrivi lancani Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: sto se ismijah majko draga