AdMiR :) Član 14.03.2013 #18 adi187 je napisao(la): :icon_eek: jedno od menei najdrazih auta, jos vidjeti je u ovakvom stanju savreno mora da se i svabe okrecu za njom kad prodjes jesil je vozio do tamo il je na labudici prevezena ? Ima i na pik-u jedna dobra se prodaje Kliknite za proširenje... ma vozio je do tamo, davao je svabo 10 000 eura za nju al ne ide ona od mene
adi187 je napisao(la): :icon_eek: jedno od menei najdrazih auta, jos vidjeti je u ovakvom stanju savreno mora da se i svabe okrecu za njom kad prodjes jesil je vozio do tamo il je na labudici prevezena ? Ima i na pik-u jedna dobra se prodaje Kliknite za proširenje... ma vozio je do tamo, davao je svabo 10 000 eura za nju al ne ide ona od mene
tvrdoglavi Član 14.03.2013 #19 jao covjece,svaka cast nego,ako sam dobro vidio,izvadio si lece iz farova :icon_confused:
MantaFan Član 14.03.2013 #20 Duze cisti sex od auta. Predobro uradjena, sviđa mi se odabir boje i felgi. Cije su felge i koji model ako se smije znati?
Duze cisti sex od auta. Predobro uradjena, sviđa mi se odabir boje i felgi. Cije su felge i koji model ako se smije znati?