Član
malo sam se zahebao s tim usisom jer sam iša nešto napravit al nisam uspia ostali su usisi GSI-a i jedna rupa produžena hauba k*no sve priprema se za šprickit...trenutno tražim prednji branik od GSI-a jer zadnji imam može i slomljen..pravit će se ispuh komplet od kroma ostaje samo zadnji lonac
hauba se priprema za šprickit jedna rupa je zatvorena te ostaje ovako ja sam zadovoljan..
namontirana gljiva koju sam dobia od prijatelja
imam u planu spajati led diode s jedne lampandine radile su na 4x1.5V spoija sam ih na bateriju direkt plus minus i radi al brzo je iscrpilo bateriju pa mi malo triba električnih savjeta jer čače nemam trenutno doma iša je u Zagreb radit :lol: :lol:
ovo bi spojia u svitla ili pak kao maglenke na spojler..dajte mi objasnite šta triba??
diode imaju tri žice al su mi pukle pa bi tribalo to ponovo zalemit...
hauba se priprema za šprickit jedna rupa je zatvorena te ostaje ovako ja sam zadovoljan..
namontirana gljiva koju sam dobia od prijatelja
imam u planu spajati led diode s jedne lampandine radile su na 4x1.5V spoija sam ih na bateriju direkt plus minus i radi al brzo je iscrpilo bateriju pa mi malo triba električnih savjeta jer čače nemam trenutno doma iša je u Zagreb radit :lol: :lol:
ovo bi spojia u svitla ili pak kao maglenke na spojler..dajte mi objasnite šta triba??
diode imaju tri žice al su mi pukle pa bi tribalo to ponovo zalemit...