Član
Dakle pored golfa posjedujem i opel corsu c 1.2b 16v ovo auto sam ponajvise uzeo radi stanja u kome se nalazilo prva vlasnica bila baba 1947 godiste (znaci nije sala i meni smijesno zvuci) auto uopste nije vozeno zimi tako da za jednog opela nema ni kapi hrdje. Auto sam uzeo pod manom auto je poslije 50km/h treslo mislio sam da je do guma i uz auto sam dobio i ljetni i zimski set guma kad sam auto dovezao kuci odma sam auto odvezao do vulkanizera da premontiramo gume ali je auto i dalje treslo zovnem mehanicara i dovezem auto prvo sto smo primjetili da je jedan disk promjenio boju a i disk plocica je dirala u disk i naravno zamjenimo diskove i disk plocice ali auto i dalje trese onda zamjenimo lezajeve pa gumice balans stange pa stabilizatore nakon toga skontamo da je do unutarnjeg homokinetickog i promjenimo obadvije polu osovine i auto je prestao tresti . Auto na pocetku mi se uopste nije svidjalo najvise me nervirao cudan polozaj sjedista bez bocnih stranica (za razliku od pezo-a 206) i dosta je niska naprijed za fabricko auto a najvise sto me je iznenadilo je bila potrosnja jednog benzinca koja u gradu nije prelazila preko 8l otvorena 5.5-6l. Slike su katastrofa na i onako slabu kvalitetu usput su skinute sa messengera
Tu jedna sa golfom
Pa sa dvicom od druga
Pa su onda cestu radili i full je zaprasili
Pa me je pocelo nervirati zuckasto osvijetljenje i odlucim se da ga promjenim posto vecina fura bijelo osvijetljenje ja se odlucim za baby blue
Poslije toga promjenim ulje i sve filtere i nakon par dana prilikom kontrole ulja primjetim majonezu na cepu od ulja odma sam znao dihtung glave odvezem auto u servis i usput promjenimo i lanac i ostalo neki djelovi na racunu nisu napisani jer sam ih ja licno kupovao i ova stavka usluga pranja djelova je zbog toga jer sam picajzla pa sam zahtjevao da se svaki skinuti dio i citav sistem hladjenja i motorni prostor opere detaljno.
Nakon toga napravim strasni udes prilikom kojeg udarim taxi i jedva uspijem polomiti staklo na faru
Naravno odma narucim orginalni far i zamjenim ga, slika prilikom sarafanja na parkingu ispred zgrade
Tu jedna sa golfom
Pa sa dvicom od druga
Pa su onda cestu radili i full je zaprasili
Pa me je pocelo nervirati zuckasto osvijetljenje i odlucim se da ga promjenim posto vecina fura bijelo osvijetljenje ja se odlucim za baby blue
Poslije toga promjenim ulje i sve filtere i nakon par dana prilikom kontrole ulja primjetim majonezu na cepu od ulja odma sam znao dihtung glave odvezem auto u servis i usput promjenimo i lanac i ostalo neki djelovi na racunu nisu napisani jer sam ih ja licno kupovao i ova stavka usluga pranja djelova je zbog toga jer sam picajzla pa sam zahtjevao da se svaki skinuti dio i citav sistem hladjenja i motorni prostor opere detaljno.
Nakon toga napravim strasni udes prilikom kojeg udarim taxi i jedva uspijem polomiti staklo na faru
Naravno odma narucim orginalni far i zamjenim ga, slika prilikom sarafanja na parkingu ispred zgrade