edo_16v Član 07.01.2007 #17 moze sledeća subota ili nedelja, dok uradim male naljepnice www.bhtuning.com pa ko bude voljan da lijepimo
moze sledeća subota ili nedelja, dok uradim male naljepnice www.bhtuning.com pa ko bude voljan da lijepimo
Fiesta_Boy Član 07.01.2007 #18 ajd valja Edo,ja sam za P.S-moze li bez onog "http://",i zar nije .com,a ne .ba
Fele Putovanja.ba Administrator 07.01.2007 #23 Fiesta_Boy je napisao(la): Fele,ti sa mnom ides,jel to ok? Kliknite za proširenje... OK, tamam slusas i dobru muziku
Fiesta_Boy je napisao(la): Fele,ti sa mnom ides,jel to ok? Kliknite za proširenje... OK, tamam slusas i dobru muziku
Fiesta_Boy Član 07.01.2007 #28 OK,jer ja slusam strano,a kad udje drustvo i djevojka,odmah narodno...
Fele Putovanja.ba Administrator 07.01.2007 #29 Fiesta_Boy je napisao(la): OK,jer ja slusam strano,a kad udje drustvo i djevojka,odmah narodno... Kliknite za proširenje... Onda povedi i djevojku Salim se, ma slusam ja sve. Volim i strano i domace
Fiesta_Boy je napisao(la): OK,jer ja slusam strano,a kad udje drustvo i djevojka,odmah narodno... Kliknite za proširenje... Onda povedi i djevojku Salim se, ma slusam ja sve. Volim i strano i domace