fidel je napisao(la):sto nas vise bude to bolje,a za mjesto cemo lako
Oggy je napisao(la):fidel je napisao(la):sto nas vise bude to bolje,a za mjesto cemo lako
ma skontacemo nesta do 16-tog....u kaknju i nema nekih lokacija..ponijeri su daleko, ima i makadama, mani se toga..kraljeva sutjeska dolazi u obzir ako ne bude vise od desetak auta..za vise nema mjesta tamo..
i meni se najvise svidja Bistricak, mi kakanjci i zenicani da to organizujemo, ne treba mnogo, rostilj obavezno, pice.. sreca svi voze pa ne mogu mnogo popit..
funky je napisao(la):Oggy je napisao(la):fidel je napisao(la):sto nas vise bude to bolje,a za mjesto cemo lako
ma skontacemo nesta do 16-tog....u kaknju i nema nekih lokacija..ponijeri su daleko, ima i makadama, mani se toga..kraljeva sutjeska dolazi u obzir ako ne bude vise od desetak auta..za vise nema mjesta tamo..
i meni se najvise svidja Bistricak, mi kakanjci i zenicani da to organizujemo, ne treba mnogo, rostilj obavezno, pice.. sreca svi voze pa ne mogu mnogo popit..
ajde bolan, ti ako budes sta konto do 5 konto si, klinac ces ti u grckoj sta kontati
edoze je napisao(la):ko je ZA da okupljanje bude 15-tog:lol::lol:
Oggy je napisao(la):hajd taman nek nije u kaknju, da nemam nikakvih obaveza oko organizacije...haha
mi kakanjci cemo vidjeti da sta kod nas napravimo, ako bas ne bude se moglo naci mjesto, onda ostaje bistricak.. al svejedno poslije bistricaka bi mogli jedan krug kroz kakanj pa se svalit gdje u kafanu kakvu