Član
hehehehe pa ja vec godinu dolazim u Interex , dodjem i na Inu a bio sam i na Termama a zivim na Carsiji sta mislis jel ja spadam u te sto im je blizu , nije ovde poenta kome je sta blize , nego gdje ti niko nece zovnut muriju i slozit kaznu
Little Dragon je napisao(la):hehehehe pa ja vec godinu dolazim u Interex , dodjem i na Inu a bio sam i na Termama a zivim na Carsiji sta mislis jel ja spadam u te sto im je blizu , nije ovde poenta kome je sta blize , nego gdje ti niko nece zovnut muriju i slozit kaznu
muha je napisao(la):mogli smo na malo polje na igmanu tamo necemo valjda nikom smetat a kome je do gasanja od krupca do gore moze taman auto probati =
zmayich je napisao(la):nije losa ideja da parkiramo auta oko intrexa (ja nekad kad nanjusim muriju to radim), npr. neko gore kod konzuma, neko pored hitne na parking i slicno (mislim kako kome odgovara) i onda fino zajebancija ha-fu...nek pisu levate koji dodju s autima koji divljaju, a mi koji smo satro pjehe dosli mozemo fino da bacimo i neku erupciju smjeha i sl.???? :icon_smile: