Okupljanje:Mostar-Pista 21.02. nedelja 12:30 h

Okupljanje:Mostar-Pista 21.02. nedelja 12:30 h

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bez rostilja i pive nedolazim :) tek kad otopli fino da se moze izvaliti u travu i podrigivati na pivu i piletinu onda je to skup a ne po nikakvom vremenu sat druzenja i razlaz
a do tada ce biti kučkica spremna da dimi jos bolje :)

Ja sam bio nemoze se normalno vozit testiraju Peugeot 3008 pa sve nekakvi čunjevi po pisti uzas jedan vozit bio par minuta i vratio se

Samo bezveze zauzeli pistu sa onim čunjevima i nesto izvode i ko oni se razumiju u auta nesto komentarisu mog PUG-a i jos jednog BMW

Član
Nedaj na puga svoga! :D Skeneru opet ce mo se dog onako kad otopli pun gas kad svi mognu valjda ce se i onaj moj krs do tada popraviti pa da malo dimimo dole!??? Buraz na novom setup-u, bice noviteta i kod mene eto i kod tebe pa ce mo vidjeti jesmo li napredovali od prosli put itd... To se kaže "Nas Par, Par gajbi pive Par kila mesa"!

Član
VR6Boki je napisao(la):
Sto i vi niste izmedju cunjeva zadali, stopericu u ruke i vidite ko je najbrzi :icon_biggrin:

Gledali su me kao neandertalca,sreća zamrčeno mi auto:lol::lol:Do kraja piste sam prošao lagano,okrenuo se i pun gas pored čunjeva...Tako se testira auto novinaski papci:lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.