.nOKe Legend 03.02.2013 #106 Odlicno druzenje, iako je bilo jako hladno, ruzno vrijeme drago mi je da je dosta ljudi doslo .. hvala svima
Odlicno druzenje, iako je bilo jako hladno, ruzno vrijeme drago mi je da je dosta ljudi doslo .. hvala svima
.nOKe Legend 17.02.2013 #108 Ja sam nazalost morao izostati veceras, bio sam umoran pa se vidimo sljedeci put !
Liga Legend 18.02.2013 #109 .nOKe je napisao(la): Ja sam nazalost morao izostati veceras, bio sam umoran pa se vidimo sljedeci put ! Kliknite za proširenje... Ma samo PS nek te ubace i to je to... :lol:
.nOKe je napisao(la): Ja sam nazalost morao izostati veceras, bio sam umoran pa se vidimo sljedeci put ! Kliknite za proširenje... Ma samo PS nek te ubace i to je to... :lol:
Mire_Ibiza Član 15.04.2013 #111 Da li su jos uvijek akutelna ova okupljanja u 18:00h na ovoj lokaciji INTEREX garaza... ??? pozzz
.nOKe Legend 16.04.2013 #112 Pozdrav, trenutno nisu, razmisljamo o novoj lokaciji kako je ljepse vrijeme, postavit cu ja ovdje mjesto i datum kada se dogovorimo oko iste LP
Pozdrav, trenutno nisu, razmisljamo o novoj lokaciji kako je ljepse vrijeme, postavit cu ja ovdje mjesto i datum kada se dogovorimo oko iste LP
.nOKe Legend 07.05.2013 #114 Pa inace, nedeljom oko 9-10 smo na parkingu dole, bude nas mjesana neka ekipica, pa ajde da vidimo da li odgovara taj termin mogli bi se opet skupit..
Pa inace, nedeljom oko 9-10 smo na parkingu dole, bude nas mjesana neka ekipica, pa ajde da vidimo da li odgovara taj termin mogli bi se opet skupit..