Schumi Član 01.02.2007 #68 nissmo je napisao(la): a italic Kliknite za proširenje... ha ha ha @JD- trebao si meni pustiti da to radim,da ne budes svugdje ti
nissmo je napisao(la): a italic Kliknite za proširenje... ha ha ha @JD- trebao si meni pustiti da to radim,da ne budes svugdje ti
Fiesta_Boy Član 01.02.2007 #69 ajd on je prvi poceo...neka i nastavisamo da promijeni boju,naka stavi neku rozu...godi ocima;-)
Fele Putovanja.ba Administrator 01.02.2007 #72 Cuj ne isplati se smrzavat, ja ovaj put obudem duksericu i ponesem kapu i valjda mi nece biti hladno, uvijek sam bio u majici kratkih rukava.
Cuj ne isplati se smrzavat, ja ovaj put obudem duksericu i ponesem kapu i valjda mi nece biti hladno, uvijek sam bio u majici kratkih rukava.
Schumi Član 01.02.2007 #73 Ma ima da se utoplim a prosli put mi nogama bilo najgore,ovaj put priglavke
emirEX_sa Član 01.02.2007 #74 Schumi je napisao(la): Ma ima da se utoplim a prosli put mi nogama bilo najgore,ovaj put priglavke Kliknite za proširenje... Hajde ba nije ti prosli put bilo hladno po nogama. Znas da si se zalio kako su ti se m**a smrzla.:icon_smile:
Schumi je napisao(la): Ma ima da se utoplim a prosli put mi nogama bilo najgore,ovaj put priglavke Kliknite za proširenje... Hajde ba nije ti prosli put bilo hladno po nogama. Znas da si se zalio kako su ti se m**a smrzla.:icon_smile:
Brum Brum Član 01.02.2007 #75 Ma ako zavlada zima, fino u VF na palacinke, na caj, bilo sta, ma uvjek se nadje rjesenje.