adams je napisao(la):ima'l sta raja , jel ko nacuo?:icon_confused::icon_rolleyes::icon_eek::icon_eek:
badboy je napisao(la):adams je napisao(la):ima'l sta raja , jel ko nacuo?:icon_confused::icon_rolleyes::icon_eek::icon_eek:
:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
POTPIS niko nije lud da sam sebi skace za vrat, jer uvozom tih auta nista pametno ne bi se napravilo vec samo jos veci broj ionako neispravniha auta na nasim cestama tj. MAKADAMIMAnormala je napisao(la):ma vi isto djeca ba sta vam je jeste normalni pa nece nikad dopustiti to a jedino sto bi se moglo promjeniti je to da se smanje jos vise godine starosti auta koja se smiju uvesti ... a i nema logike da drzava sebi udara po budzetu...
zilla_ je napisao(la):Evo baš sad gledam na ftv neki auto magazin i upravo bila tema o ukidanju ove zabrane za uvozz starijih vozila...
Problem je što se bune ovi veliki giganti, kao npr ASA auto, jer očito ako se taj zakon ukine prodaja novih vozila će znatno ići dole... U njihovom je interesu da zakon ostane ovakav kakav jeste...
Najgore što o svemu tome odlučuju oni kojima je sasvim svejedno koji će zakon biti jer oni ionako imaju love da kupe auto kakvo god požele...
A mi obični smrtnici, nažalost, umjesto da vozimo golf 4 iz 99. godine za nekih 5000-6000KM mi za te pare ovdje ne možemo kupiti ni golf 3 iz 92.....
zilla_ je napisao(la):Ma ne može biti gore stanje nego je sada što se tiče starih vozila... Smijem se kladiti da bar 60% vozila na našim cestama je iz perioda od 1985-1995 godine...
Prema tome, gore od ovoga sigurno ne može biti... Kada bi se odobrio uvoz nebi više bilo dvojki ko kiše već bi raja vozala bar malo novija vozila.... Mislim da bi u tom slučaju većina ljudi vozila auta iz min 1997 godine...
Žalosno je da kod nas kad za golfa 2 kažeš da je 92. godište svi kažu "MLAD"... milion puta sam to čuo !!!
, a takvih kao on ima sig jos mnogo tako da...bobom4Motion je napisao(la):zilla_ je napisao(la):Ma ne može biti gore stanje nego je sada što se tiče starih vozila... Smijem se kladiti da bar 60% vozila na našim cestama je iz perioda od 1985-1995 godine...
Prema tome, gore od ovoga sigurno ne može biti... Kada bi se odobrio uvoz nebi više bilo dvojki ko kiše već bi raja vozala bar malo novija vozila.... Mislim da bi u tom slučaju većina ljudi vozila auta iz min 1997 godine...
Žalosno je da kod nas kad za golfa 2 kažeš da je 92. godište svi kažu "MLAD"... milion puta sam to čuo !!!
e to sto ti kazes vecinom nije istina, jer me komsija juce pita, jel jesi cuo za ovaj zakon sta, ja sam kontao da uvezem neku dvicu:lol::lol::lol: