Nelle_G Član 14.03.2014 #79 .nOKe je napisao(la): Juce sam te vidio kod muzeja oko 12-1 Kliknite za proširenje... Moguće, vozio sam se po tom reonu! Svirni next time...
.nOKe je napisao(la): Juce sam te vidio kod muzeja oko 12-1 Kliknite za proširenje... Moguće, vozio sam se po tom reonu! Svirni next time...
.nOKe Legend 14.03.2014 #80 Nisam bio sa svojim autom a me ne bi skontao sigurno, ugl auto je jako lijep na cesti i privlaci paznju i vidi se da je stroj, nije bas sleeper
Nisam bio sa svojim autom a me ne bi skontao sigurno, ugl auto je jako lijep na cesti i privlaci paznju i vidi se da je stroj, nije bas sleeper
Nelle_G Član 14.03.2014 #81 .nOKe je napisao(la): Nisam bio sa svojim autom a me ne bi skontao sigurno, ugl auto je jako lijep na cesti i privlaci paznju i vidi se da je stroj, nije bas sleeper Kliknite za proširenje... Hvala ... Daleko je on od sleepera. Kada budeš imao vremena,idemo jedan krug.. hehe Da osjetiš snagu jednog SAAB-a¨!
.nOKe je napisao(la): Nisam bio sa svojim autom a me ne bi skontao sigurno, ugl auto je jako lijep na cesti i privlaci paznju i vidi se da je stroj, nije bas sleeper Kliknite za proširenje... Hvala ... Daleko je on od sleepera. Kada budeš imao vremena,idemo jedan krug.. hehe Da osjetiš snagu jednog SAAB-a¨!