nedo023 Član 09.07.2009 #1 Zdravo zovem se Nedim godiste sam 1985 grad je Zivinice Vozim Passat B6 2.0 T FSI Razlog prijave druzenje sa ostalim zaljubljenicima u automobile a i dosta sam stvari korisnih nasao tako da je ovo pravo mijesto za dobre informacije pozzz ostalim clanovima
Zdravo zovem se Nedim godiste sam 1985 grad je Zivinice Vozim Passat B6 2.0 T FSI Razlog prijave druzenje sa ostalim zaljubljenicima u automobile a i dosta sam stvari korisnih nasao tako da je ovo pravo mijesto za dobre informacije pozzz ostalim clanovima
nedo023 Član 10.07.2009 #15 black_devil je napisao(la): dobro dosao..reci mi slusali taj passat ne otima li se na cesti Kliknite za proširenje... Hvala druze a passat je miran prava prava je bubica samo po nekad noga mi se omakne pa se prepadnem i ja i on :icon_smile::icon_smile: M1rza je napisao(la): Pozz i dobro doshao na forum sugradjanine Kliknite za proširenje... Hvala druze pozz i tebi
black_devil je napisao(la): dobro dosao..reci mi slusali taj passat ne otima li se na cesti Kliknite za proširenje... Hvala druze a passat je miran prava prava je bubica samo po nekad noga mi se omakne pa se prepadnem i ja i on :icon_smile::icon_smile: M1rza je napisao(la): Pozz i dobro doshao na forum sugradjanine Kliknite za proširenje... Hvala druze pozz i tebi