Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
NOVA VOZILICA AUDI A3 2.0 TDI S-line by ZEKO_na_BaterijE update str.55/56
RE: AUDI A6 1.9 TDI Legle Felge S-line Prodato sutra navece NOVO str.42 by ZEKO_na_BaterijE
eh eto ga audia sam sredio i prodao ga svom drugu' i on je znaci u mom krugu ) sada je rijec o Redizajnu kraj 2003 1.9 TDI 96kw uvezen iz Austrije' danas registrovan i ugraden zeder :=) Trula Visnja Metalik boja' od opreme ima': dvozonsku digitalnu klimu' servo centralno-dalj. zakljucavanje 3 kljuca 4x el stakla el grijani retrovizori maglo farovi xenon svjetla 6 brzina abs esp 6x airbag 2x naslonjace za ruke grijace u sjedistima napred i nazad el pomjeranje sjedista bez koza u extra stanju cd mp3 gps alu felge 16-ke servisna knjiga' presao 143221 originalne kilometraze tek uradjen veliki i mali servis mahagony unutrasnjost Pripreme za telefon i sta znam jos' ima i zimske gume HEHE eo malo slika' a da ZEKU DA NE ZABORAVIM :lol::lol:
haha morala je reko' necu na sivog' dacu ga sutra' ) na ovom cu ' .. Hvala Hvala s-line nece' nemam vishe para :lol::lol: ne bih ja prodo' al oche drugi heheh :123: