NeverMind je napisao(la):joj suti zeko oluja prava i sad pada isto :icon_exclaim::icon_exclaim: dobar audi bas
adi187 je napisao(la):Bas je ovo jos uvijek aktuelno :icon_cry::lol:
De bolan ostavi makar ovo malo duze dobar audi skroz da je i men sta ovako
NeverMind je napisao(la):ee zeko i danas ti je magla u nasem divnom Sarajevu :icon_mad::icon_mad:
ArminM je napisao(la):hoces i ti pocet naocale i te gluposti presvlacit u carbon, kao i on,hah
nego bit ce to mocno kad se odradi, cijela tabla kad bude u carbonu bit ce odlicno
nemoj pretjerat samo
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):ArminM je napisao(la):hoces i ti pocet naocale i te gluposti presvlacit u carbon, kao i on,hah
nego bit ce to mocno kad se odradi, cijela tabla kad bude u carbonu bit ce odlicno
nemoj pretjerat samo
ma jock nisam ja kao on ' ja sam odlucio citavu instrument tablu gornji dio donji necu nesto oko navigacije i puhanja retrovizore i ja mislim da bi to bilo to ... ne pretjerano a kulturno ' ....
na kojem si fakultetu u travniku ?
NeverMind je napisao(la):snijeg nako propada po malo .... a kisa pada ... :icon_mad:
ArminM je napisao(la):ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):ArminM je napisao(la):hoces i ti pocet naocale i te gluposti presvlacit u carbon, kao i on,hah
nemoj pretjerat samo
ma jock nisam ja kao on ' ja sam odlucio citavu instrument tablu gornji dio donji necu nesto oko navigacije i puhanja retrovizore i ja mislim da bi to bilo to ... ne pretjerano a kulturno ' ....
na kojem si fakultetu u travniku ?
Apeiron, odnosno to mu je bivsi naziv dok smo jos bili ujedinjeni sa banja lukom, sada se moj faks zove Univerzitet/Sveuciliste "Vitez" Travnik
'ti treba nesto:icon_confused:
da ti priskocim u pomoc:icon_biggrin:
ja sam diplomirani, valjda se pitam nesto:lol::lol: