lov2xlr8 je napisao(la):od 10.6 do 16.6 jedan od tih dana,samo ne znam koji zuti 350z momak neki vozio,malo ga okrenu polukruzno i pun gas,malkice ga zanesse i odee
BlackPrince86 je napisao(la):Imam godisnji u avgustu,i bas sam se konto provozat Bosnom...nesto mi govori da nece bit ugodan trip :lol:
Nermine ofarbane felge vec i kupljena zuta farba vec.Manje mi je zajebancije,al i ok mi je zuta.
Ma nemoj da vuce na 180mph? Provozam te ja kad dodjem,al bochnors6 je napisao(la):na 180 mph ti vuce ulijevu stranu i volan trese ..... trebas to servisirat
kad je dos'o iza sna sam se vozio u njemu i bas me ono razbudio momacki mislio sam da sanjam ehehe
Dejan 16v je napisao(la):Veliki respekt za vozilicu!
BlackPrince86 je napisao(la):Ma nemoj da vuce na 180mph? Provozam te ja kad dodjem,al bochnors6 je napisao(la):na 180 mph ti vuce ulijevu stranu i volan trese ..... trebas to servisirat
kad je dos'o iza sna sam se vozio u njemu i bas me ono razbudio momacki mislio sam da sanjam ehehe
hehehehehe dogovoreno airbag radi, pojas radi sto je bitno bitno je
rs6 je napisao(la):...profi drifter je za volanomBlackPrince86 je napisao(la):Ma nemoj da vuce na 180mph? Provozam te ja kad dodjem,al bochnors6 je napisao(la):na 180 mph ti vuce ulijevu stranu i volan trese ..... trebas to servisirat
hehehehehe dogovoreno airbag radi, pojas radi sto je bitno bitno je