caus-turbo Član 15.04.2012 #1 plastikica koja bude na karambolci nez od kojeg je modela ali je wv ako nekome treba da mu dam ja nasao porekd kuce :lol: :123:
plastikica koja bude na karambolci nez od kojeg je modela ali je wv ako nekome treba da mu dam ja nasao porekd kuce :lol: :123:
Franki Član 15.04.2012 #5 rs6 je napisao(la): vuce mi da je od cetvorke golfa .... Kliknite za proširenje... U njega je cetvorka valjda bi skonto da je od cetvorke
rs6 je napisao(la): vuce mi da je od cetvorke golfa .... Kliknite za proširenje... U njega je cetvorka valjda bi skonto da je od cetvorke
dule-p Član 16.04.2012 #8 Lutko, ovo ti je od cetvorke, vide ti da tebi nije spalo, pa da tebi bude trebalo :lol: :lol:
FirellesMonster Član 16.04.2012 #10 dule-p je napisao(la): Lutko, ovo ti je od cetvorke, vide ti da tebi nije spalo, pa da tebi bude trebalo :lol: :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
dule-p je napisao(la): Lutko, ovo ti je od cetvorke, vide ti da tebi nije spalo, pa da tebi bude trebalo :lol: :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
adi187 Član 16.04.2012 #11 Pa et onda nek ostavi u rezervi Ima i kod mene neka moram slikati mozda kome treba mislim da je od audija nekog ili skode sa maglenkom
Pa et onda nek ostavi u rezervi Ima i kod mene neka moram slikati mozda kome treba mislim da je od audija nekog ili skode sa maglenkom
caus-turbo Član 16.04.2012 #12 da je od cetvorke ja bi ga ostavio sebi a posto nije :lol: manja je u golfa
S@jko Član 18.04.2012 #13 i ja msm da je od cetvrorke, posto sam svog neki dan slepo i bas sam je moro skinut da zavrnem onu kuku :icon_mad:
i ja msm da je od cetvrorke, posto sam svog neki dan slepo i bas sam je moro skinut da zavrnem onu kuku :icon_mad: