Kuburio sam sa xenonima dosta, i moram priznati da je sve to jedno veliko smece. Imam pozitivno iskustvo sa Xenon shopom u Hrasnom, jer su mi "otkrili" da mi jedan balast nije canbus (dosao mi sa autom nisam ni provjeravao) i stavili taj OLLO i tvrde da ne moze ostetit motoric brisaca. E sad, na Passatu ima jedna fora koju ni ja nisam znao, a i oni su se provaljivali po tom pitanje. Naime, na Passatu kad palis/gasis auto zatrese se malo brisac. Oni su pitali jel mi se to desava, reko jest, kazu to je zato sto canbus balast nije bio. Medjutim, kasnije saznam da je to namjenski ugradjena opcija na Passatu iz razloga da se gumica na brisacima ne zalijepi za staklo pa "potrese" malo prilikom paljenja/gasenja. Helem, stavili su taj OLLO prosao je mjesec i jos rade, s tim da sam imao problema isao 2-3 puta jer me je zajebavala sijalica (moja). Stave oni svoju sijalicu i evo napokon sve radi. Iskreno, da mi neko kaze i 100% garantuje da neki balast i sijalice valjaju odmah bih uzeo koliko kosta da kosta. Ovako, isto mi dodje i najjeftinija sijalica sa eBay-a ili neka skuplja od ovih likova koji toboze garantuju da valja, a isto smece. Od unutrasnjosti LED-a sam odustao definitivno, jos i s tim se zajebavat... Sto se tice LED za tablice, kupim neke sa eBay-a skuplje i to iz Njemacke, nije radila par mjeseci crkla i malo nakon toga i druga. Nakon toga kupim bukvalno najjeftinije sa eBay-a i evo jos rade mozda jednom da je jedna otisla.