Oggy je napisao(la):TDIPower - prodao mi puknute gume :icon_mad:
TDi Power je napisao(la):Oggy je napisao(la):TDIPower - prodao mi puknute gume :icon_mad:
Hehe uvjek se nasmijem kada ovo procitam,al ne smijem se tvojoj muci neg mi sega nes
U svakom slucaju opet da zakuham :lol::lol::lol: i da kazem da sam ja samo bio konektor izmedju mog druga i tebe al ko hoce da pomogne najvise nahebe :lol::lol::lol:
E moj drug, pazi se za ono sto si mi pricao jos ne mogu vjerovati, al eto... Vidis kakva su vremena dosla, ljudi bi se hebali za marku i obraz izgubili, al neka... Sve bog vrati... I ja se trenutno natezem sa likom sa foruma, koji me izradio, ako se sta ne rijesi skoro, i on ce u ovu temu da raja zna s kim NE treba imat posla...Oggy je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Oggy je napisao(la):TDIPower - prodao mi puknute gume :icon_mad:
Hehe uvjek se nasmijem kada ovo procitam,al ne smijem se tvojoj muci neg mi sega nes
U svakom slucaju opet da zakuham :lol::lol::lol: i da kazem da sam ja samo bio konektor izmedju mog druga i tebe al ko hoce da pomogne najvise nahebe :lol::lol::lol:
TI si bio taj koji mi je rekao da su gume odlicne, ko nove, i da za te pare bolje ne mogu ni kupiti...dalje si me razvukao, rekao da ne mozes prije mraka doci, i onda si poslao tog druga, koji mi je gume predao u mraku, nisam ih ni vidio kako treba...tek sutra kod kuce vidio..
al nije bitno, zajebali su me i za mnogo vise para, i nikad doci pameti, jbg, glup i dobar, isto ti ga dodje...
CoL3 je napisao(la):clan Mrvica...nemam nista protiv momka,osobno se neznamo,al cini mi se bas dobar lik,uvijek imao i imam pozitivno misljenje o njemu,al ipak...
naime u 6-om mjesecu je bilo dogovoreno s mojim starim da pred street race u Mostaru pokosi pistu za 300km,stari je nasao jos jednog prijatleja i sve su uradili,rekao je da saceka par dana kad prođe SR dok se izrefaju,razumijem u potpunosti jer znam da je veliki trosak,kasnije isplati 200km kaze sacekaj 5. mjesec dok bude plata jer su u minusu,nije problem ni to,al evo vec 4 mjeseca jos ceka 100km,vise puta se cuo,nedostupan,te na putu tam-vam zovnuti ce kad dođe i nista...sto nije red nije...
nodiash je napisao(la):16ventila - Javio mi se da hoce zamjenu laptop za dekstop i dogovorimo se..odem u Sarajevo maxuzije, nazovem ga a lik kaze da se predomislio...levat klasicni...
Liga je napisao(la):GOX01
Prljav obraz se vodom ne moze oprati...
evo tema, sve je napisano:
http://www.bhtuning.com/prodajem-4-gume-sava-s3-t-49127-2.html
evo profil doticnog:
http://www.bhtuning.com/member.php?action=profile&uid=2918
Da si imalo pametan nebi ovo pisao, i nebi vrijedjao ljude koji te mogu napraviti, i oskolovati. I tebi izgleda treba da vozac licno dokaze da je roba vracena danas, jer je broj moba il pogresno upisan ili si pogresan broj moba dao, ljudi su lijepo zvali i javio je se decko i rekao da robu ne zeli, te se roba vratila natrag... A ti sto ne vjerujes, i ne trebas, ja se ne planiram zamarat sa tobom, i tvojom "Pismenoscu" mozda ipak ni sam ne znas koji ti je broj moba!!! I lijepo sam ti rekao, ukoliko mislis da je problem u meni, izvoli napisi adresu i broj ponovo, i ja robu ponovo saljem, al ne ti si ipak odlucio mene tu blamirati! E pa izvoli decko, nikoga nisam do sada izradio pa necu ni tebe, jedini koji je izrađen u svemu ovome sam JA! Placam postarine bezze...Anes_mo je napisao(la):Erorr izradio za obecanu robu, ko fol burazer mu pogresno prepisao broj mog telefona adresu te ime prezime valjda mu burazer 1 osnovne pa uci slova i brojeve