Član
Ja sam zadovoljan s Huawei-om, naravno kad bih imao para viska kupio bih sebi note 4/5, ali mi se ne daju prevelike pare za tel. Ovaj je i vise nego dobar s razumnom cijenom i dobrim specifikacijama
Al nazalost neki jos uvijek misle da se iPhone prave u Californiji...Pa svi se sad brand telefoni proizvode u Kini,tako da i to riješimo.A osim toga pogledajte dvije najluksuznije marke telefona u Kini (Xiaomi i Meizu),pa onda usporedite uloženo-dobiveno u odnosu na s5 ili Note ili neki LG.
AferimDa vam ja kazem svoje iskustvo a bgm ga imam. Prvo sto kod mobitela trazim kvaliteta izrade. Samsumg zte htc los oklop plastika. Tu s iphone nema ko sta traziti a trenutno s6 moze nesto parirati. Blackbeery me je iznenadio kvalitet izrade,os fluidan brz mozes android aplilacije skidati, jako kvalitetna je serija. Kineza sam se zarekao nikad i nisam ga imao al p8 me odusevio. Za mobitel niad vise od 400km dati jer... glupost. Sve sto s4 moze i s6 prosjecnom korisniku. Znaci mobitel se kupuje radi prestiza da budemo real i i dizajna.