Adi_A3 je napisao(la):Dolazim i ja.Jes da sam novi clan al uklopicu se Znaci 25.03.2007 u 14:00 sahata...
Adi_A3 je napisao(la):Ok....ma sigurno se znamo barem iz vidjenja jer jas sam psihopata za autima...jeli na vrbanji??
Adi_A3 je napisao(la):Masina--- 1,9 TDI,zatamnjena stakla 95%(naravno crna) xenon farovi sa lecama i takodje xenon svjetla, muzika alpine 2 woofera i pojacalo DLS + kondenzator 142,9 Decibela,u sklopu je i bose fabricka muzika,koza,digitalna klima,grijaci u sjedistima,bord kompijuter,tempomat,senzori u staklima,strcaljke za farove,stope sa led diodama,felge "jelenov rog" 225/45 R17...jos dolaze karambolke,pragovi,spojler na gepeku,lambo doors,uredjenje interijera i neonke ispod auta... bolujem od teske bolesti koja se nemoze izljeciti na srecu a to je AUTA-TUNING-STYLING ...
Fiesta_Boy je napisao(la):moja plocica je uvijek na stolu...ili u autuJesam papak hihihihi al jebga bode me kada mi je u djepu
Igy kako ces ti doci
kerim je napisao(la):Adi_A3 je napisao(la):Masina--- 1,9 TDI,zatamnjena stakla 95%(naravno crna) xenon farovi sa lecama i takodje xenon svjetla, muzika alpine 2 woofera i pojacalo DLS + kondenzator 142,9 Decibela,u sklopu je i bose fabricka muzika,koza,digitalna klima,grijaci u sjedistima,bord kompijuter,tempomat,senzori u staklima,strcaljke za farove,stope sa led diodama,felge "jelenov rog" 225/45 R17...jos dolaze karambolke,pragovi,spojler na gepeku,lambo doors,uredjenje interijera i neonke ispod auta... bolujem od teske bolesti koja se nemoze izljeciti na srecu a to je AUTA-TUNING-STYLING ...
Bogami.... MASALLAH bujrum i dobro dosao
MyX je napisao(la):Bem Vam interex, dosli ja i moj haver u sa kod alenax, otisli na kaficu prije okupljanja, pokupimo alenovog havera i pichimo na vrbanju, kad onoooo...... nigdje zive dushe, zovemo edo_16v (dzanku) kad on nedostupan, ajde reko kupi sjediste i bjezi kuci, ajd sto ja nisam znao za interex ali sto i alen......
MyX je napisao(la):Bem Vam interex, dosli ja i moj haver u sa kod alenax, otisli na kaficu prije okupljanja, pokupimo alenovog havera i pichimo na vrbanju, kad onoooo...... nigdje zive dushe, zovemo edo_16v (dzanku) kad on nedostupan, ajde reko kupi sjediste i bjezi kuci, ajd sto ja nisam znao za interex ali sto i alen......