elmir Član 06.10.2009 #31 schmidt VN line.. nikad ih prezalit necu kud ih neostavi i neokaci na zid u garazi meni definitivno najbolja felga..
schmidt VN line.. nikad ih prezalit necu kud ih neostavi i neokaci na zid u garazi meni definitivno najbolja felga..
Astra_zlo Član 06.10.2009 #32 adnanalfa je napisao(la): da mi se docepat jednih.........uh Kliknite za proširenje... potpis slazem se sa tobom
adnanalfa je napisao(la): da mi se docepat jednih.........uh Kliknite za proširenje... potpis slazem se sa tobom
T toon Član 06.10.2009 #33 Barracuda CUDA GT4 Barracuda Karizzma Drag Wheels DR16 Bronze Drag Wheels DR-20 (MACHINED FACE) Konig B Bomb Konig Rewind Rota RB Rota P45F RAYS Volk TE37 ima toga jos, stavit cu poslje
Barracuda CUDA GT4 Barracuda Karizzma Drag Wheels DR16 Bronze Drag Wheels DR-20 (MACHINED FACE) Konig B Bomb Konig Rewind Rota RB Rota P45F RAYS Volk TE37 ima toga jos, stavit cu poslje
.nOKe Legend 06.10.2009 #34 ma sve je to super, al bbs je bbs :icon_biggrin: (naravno za fazon koji ja furam, RS su vrh, mogu i RM proci..) na dvici i petici od ovih modernijih felgi, najgotivnije su mi nekako, dotz mugello i naravno, tomasson tn1
ma sve je to super, al bbs je bbs :icon_biggrin: (naravno za fazon koji ja furam, RS su vrh, mogu i RM proci..) na dvici i petici od ovih modernijih felgi, najgotivnije su mi nekako, dotz mugello i naravno, tomasson tn1
BMW-GTI Član 06.10.2009 #35 Hehehehehe eh te falcare...sta bi mi bez njih... Borbet Type T I naravno MOMO X-43 po meni najaca felga
Hehehehehe eh te falcare...sta bi mi bez njih... Borbet Type T I naravno MOMO X-43 po meni najaca felga
Nexus Legend 06.10.2009 #36 joj noke gdje samo nadjes ove slike,ubijaju me:icon_biggrin: vidi ove petice zakucane,ma drama mada mi se cini kao ps al extra je:icon_biggrin:
joj noke gdje samo nadjes ove slike,ubijaju me:icon_biggrin: vidi ove petice zakucane,ma drama mada mi se cini kao ps al extra je:icon_biggrin:
erve34axim Član 06.10.2009 #37 Tenzo R Type M V1 Tenzo R DC6 Al su skupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nermin suljagic Član 06.10.2009 #40 Ove su meni nesto posebno lijepe,neznam zasto,mozda zato sto su moje RIAL PORTO BLACK/POLISH
bmwscaner Član 06.10.2009 #43 evo da i ja kaknem stogod i po meni najljepse felge za bmw ikad proizvedene ALPINA
merdecesW126 Početnik 07.10.2009 #44 .nOKe je napisao(la): ma sve je to super, al bbs je bbs :icon_biggrin: (naravno za fazon koji ja furam, RS su vrh, mogu i RM proci..) na dvici i petici od ovih modernijih felgi, najgotivnije su mi nekako, dotz mugello i naravno, tomasson tn1 Kliknite za proširenje... na W126tici BBS RS 16" 8J
.nOKe je napisao(la): ma sve je to super, al bbs je bbs :icon_biggrin: (naravno za fazon koji ja furam, RS su vrh, mogu i RM proci..) na dvici i petici od ovih modernijih felgi, najgotivnije su mi nekako, dotz mugello i naravno, tomasson tn1 Kliknite za proširenje... na W126tici BBS RS 16" 8J
D djavolica Član 07.10.2009 #45 Ponešto i od mene :icon_smile: Borbet T Sharper Champ Brock B9 Volk Racing SF Challenge Tenzo GT-6