MS OFFICE 2007 ili 2010 - hitno

MS OFFICE 2007 ili 2010 - hitno

Član
Potreban mi je jedan od ova dva offica, ako neko ima provjeren link za full verziju, bio bi mu zahvalan. Malo mi se žuri, pa ako ko zna nek piše..:icon_sad:

Član
http://torrentz.eu/d45d08e64f65b2d819ea723aee524318f047abec
Serial zadnji broj 8 promjeni na 0

Član
Ako imas neki program za skidanje torrenta evo izvoli link
http://thepiratebay.se/torrent/5225806

Član
Hvala ljudi baš ste brzi i susretljivi. Ovaj Open office jel može uređivati i dotjerivati tekst, to mi je bitno u wordu? I može li prepoznati word 2007 ili 2010?

Član
open ofis kad otvori word dokument sve bude razbacano nije moguće pročitati,ja sam pokušavao otvoriti od worda 2007,
skini sebi neki ofis sa torrenta ko što su ti rekli,ja sam tako 2007 skinuo i radi sve ok ;)

Merrro je napisao(la):
Hvala ljudi baš ste brzi i susretljivi. Ovaj Open office jel može uređivati i dotjerivati tekst, to mi je bitno u wordu? I može li prepoznati word 2007 ili 2010?

Moze uredjivati normalno , samo je bitno da prilikom sacuvanja postavis da ti sacuva kao MS office Document 2007.Ja ga koristim vec duze vrijeme i poprilicno sam zadovoljan :)

Član
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
Merrro je napisao(la):

Moze uredjivati normalno , samo je bitno da prilikom sacuvanja postavis da ti sacuva kao MS office Document 2007.Ja ga koristim vec duze vrijeme i poprilicno sam zadovoljan :)

Jel možeš otvoriti i word fajl ,ja sam dobio fajl iz worda 2007 u njemu pisan i spašen,kad sam otvorio sa open ofis haos sve razbacno :D

Trozic je napisao(la):
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
Merrro je napisao(la):

Jel možeš otvoriti i word fajl ,ja sam dobio fajl iz worda 2007 u njemu pisan i spašen,kad sam otvorio sa open ofis haos sve razbacno :D

Mogu naravno , znas sta ti se mozda desilo. Kliknuo si da otvoris i otvorilo ti je u wordpadu , tako i meni par puta i ja kontam koji klinac , sta je ovo i skontam da otvara u wordpadu.Ja otvaram desnim klikom i open with Open Office i sve regularno.Prezentacije se takodjer normalno rade.

Član
Malo kasnim, sinoć skinuo office 7 preko torenta, hvala svima na pomoći.
Admini tema može i na brisanje ili lock;).