Član
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-ii-g60-rallye-oglas-3009373
refa je napisao(la):izgleda kao OEM
lhasa_green_beast je napisao(la):Ja mislim da je ovaj rallye gore sa njuskala, home made ali vrijedi motor i prenos . Nisam nigdje vidio rallye za 9000 km, a ne eura ni dolara. :icon_question:
Imamo isti ukus.Rally je legendarno auto i skupo tu nema price ali i meni je stvarno lijepsa obicna duja..nOKe je napisao(la):Ma sveje to OK ,raritet , ovo , ono , al ružan je brate ko lopov , posebno kad je stock.
Obična dvojka sa G60 optikom je maneken za ovog Rallya.
.nOKe je napisao(la):aj nam stavi link sa vwcc ako ti nije frka, da vidimo sta je radjeno na motoru, to me interesuje
lhasa_green_beast je napisao(la):Meni je npr. onaj limited najljepsi golf. Pravi spoj suptilnosti i sexipila xD Mogao bi se ovaj vratiti u fabricko stanje, da se sklone ove neke nepotrebne stvari. Ali vazno je da ima prosirene bokove i 4x4. Nije skup uopste. Ima u nas u gradu jedan golf (stavit cu slike) ima nekakav body kit, izgleda da je fabricki ali to je auto ruzno, ne da gledati u sebe. Ne bi ga ni dzaba.
.nOKe je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Meni je npr. onaj limited najljepsi golf. Pravi spoj suptilnosti i sexipila xD Mogao bi se ovaj vratiti u fabricko stanje, da se sklone ove neke nepotrebne stvari. Ali vazno je da ima prosirene bokove i 4x4. Nije skup uopste. Ima u nas u gradu jedan golf (stavit cu slike) ima nekakav body kit, izgleda da je fabricki ali to je auto ruzno, ne da gledati u sebe. Ne bi ga ni dzaba.
jest, samo meni nikad nije bilo jasno, sto su limited svi bili sa 4 vrata..