olivermx3 Član 06.08.2011 #76 Dvije jutarnje slike ,isao malo da operem auto vrijeme je Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Dvije jutarnje slike ,isao malo da operem auto vrijeme je Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
vladica85 Član 06.08.2011 #77 Premocna majke mi komso kolko ti spustaju opruge i jel ovo verzija sa 110ks?
olivermx3 Član 09.08.2011 #78 Evo nekih slicica novih NEKAD I SADA ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i naravno dzej pardon ja ) Uploaded with ImageShack.us Evo jos koja nova slicica a i rep je montiran to malo zezeee radi :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Evo nekih slicica novih NEKAD I SADA ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i naravno dzej pardon ja ) Uploaded with ImageShack.us Evo jos koja nova slicica a i rep je montiran to malo zezeee radi :icon_smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
AnDel Član 09.08.2011 #79 jest dobraaa...mazda sta ces s farovima, jel nemaju staklo ? to ce biti problem po kisnom vremenu ?
olivermx3 Član 09.08.2011 #80 Trkaca mazda ) hvala ti a farove trenutno je tako a testirani su na kisu nema nikakvih problema :icon_smile:
Trkaca mazda ) hvala ti a farove trenutno je tako a testirani su na kisu nema nikakvih problema :icon_smile:
olivermx3 Član 18.08.2011 #88 xaxaxa meni ej vise bitnije da se ne ulubi hauba al sta ces jadno musko kad mora haubu koristiti :icon_smile: Ovu sam birao po kilazi ) Uploaded with ImageShack.us
xaxaxa meni ej vise bitnije da se ne ulubi hauba al sta ces jadno musko kad mora haubu koristiti :icon_smile: Ovu sam birao po kilazi ) Uploaded with ImageShack.us