I ima klip gdje dere nisana 350Z koji ima ja mislim 285 ks ili tako nekako i koji je lagan. I zato pusti te se tih klipova koji "fola" deru mazdu. Al et vec se pocinjem nervirat bezze (a to je nuriji i cilj) pa tako da vise nemam sta komentarisat na ovu temu. reko sam sto sam imo rec.... do proljeca je samo suplja prica....
I jos samo da dodam...on je doso do samog vrha sto se tice tuninga ima jos par sitnica i to je to....max nekih 30ks. A ja imam lijepu osnovu 260 ks + Sm chip 291 ks I T D mogu nagurat do lijepe cifre......ali me to ne zanima, samo cu je cipovat za svoju dusu a auto vec ide ko ludo. Malo mu fali (m ili km) da nabije konacnu brzinu i to mi je bitno kad zatreba.
ev Gofa V GTI + chip s mazdom
Gti V Vs MPs
I jos samo da dodam...on je doso do samog vrha sto se tice tuninga ima jos par sitnica i to je to....max nekih 30ks. A ja imam lijepu osnovu 260 ks + Sm chip 291 ks I T D mogu nagurat do lijepe cifre......ali me to ne zanima, samo cu je cipovat za svoju dusu a auto vec ide ko ludo. Malo mu fali (m ili km) da nabije konacnu brzinu i to mi je bitno kad zatreba.
ev Gofa V GTI + chip s mazdom
Gti V Vs MPs