serialgf Član 15.04.2012 #32 Od keminog starog kaže čovjek životna mu želja bila da kupi ferrarija i eto dočekao
enesss Legend 15.04.2012 #33 ajooojjj , mogu misliti dozivljaja provozati ovako nesto , neka bude covjeku sa srecom
GTI FAN Član 15.04.2012 #34 Sto je je pravi si sreckovic,sto kaze enes,mogu mislit dozivljaja ovako nesto voziti .
beZZa Član 18.04.2012 #35 Vidio sam FF-a veceras u gradu, auto izgleda prebrutalno, a tek kakav zvuk ima. Da se najezis
IGY Član 18.04.2012 #36 Ujutru ce se zavuci ferka pod moje objektive, pa ocekujte fotkice u toku sedmice, ide na neke sitne dorade pa ce se sve fino fotodokumentovati
Ujutru ce se zavuci ferka pod moje objektive, pa ocekujte fotkice u toku sedmice, ide na neke sitne dorade pa ce se sve fino fotodokumentovati
Salle Član 18.04.2012 #38 auto je san, svaka čast... imao si hrabrosti pa ovo probati... nadam se da ću ga vidjeti uzivo, gdje u bosni...
auto je san, svaka čast... imao si hrabrosti pa ovo probati... nadam se da ću ga vidjeti uzivo, gdje u bosni...
Al_Galone Član 18.04.2012 #40 kapa dole! Ormani su bas radni ljudi imao sam ih prilike upoznati na jednom gradilistu,ljudi u kanalu sa obicnim radnicima rade! Svaka im cast!
kapa dole! Ormani su bas radni ljudi imao sam ih prilike upoznati na jednom gradilistu,ljudi u kanalu sa obicnim radnicima rade! Svaka im cast!
GOLF TZ Član 18.04.2012 #41 uuuu, dobar... ***** dobar, ODLICAN.. da se navoza i da kupi i lamba aBd a narod kao narod ce uvijek pricati i biti ljubomoran...
uuuu, dobar... ***** dobar, ODLICAN.. da se navoza i da kupi i lamba aBd a narod kao narod ce uvijek pricati i biti ljubomoran...
olivermx3 Član 18.04.2012 #43 Ja ipak mislim da sanjam:lol: svaka cast brate treba ovo priustiuti mi obicni smrtnici ne mozemo ni servis auta uraditi sta reci
Ja ipak mislim da sanjam:lol: svaka cast brate treba ovo priustiuti mi obicni smrtnici ne mozemo ni servis auta uraditi sta reci