Super Moderator
A znas li koji su dot bile te tracmax? Kad su bile napola potrosene jesu li bar bile stare 2-e godine ili?
pa cini mi se 2011 ili 2012, to im je i bila druga godina, al se taj auto dosta vozio
A znas li koji su dot bile te tracmax? Kad su bile napola potrosene jesu li bar bile stare 2-e godine ili?
@allroad Super hvala ti druze
Michelin Primacy HP. Ja imao sve 4 polovne na autu (DOT iz 2009, ali sare je bilo sigurno 6-7mm) kad sam ga kupio, extra se pokazale, udobne bruka, leze u krivini, po kisi sam vozio isto kao po suvom.. nisam nesto primjetio da su bucne. Mislim da je oko 150KM komad.Drugovi koje gume kupiti a da sto manje buke proizvode....205 55 16 ima li mi neko preporuciti koju marku da se ne zeznem
@allroad 195/45-16 dodju 97km komad
Trose li se brzo ove barum,posto ih vjerovatno kupujem?vidi, moj prijedlog je da uzmes barum bravuris 3, provjerena guma i puno bolja od te, a kosta 105KM komad, tih 30KM ti nista ne znaci
tracmax su u istoj radnji 83KM komad
Trose li se brzo ove barum,posto ih vjerovatno kupujem?
onda su dobrezavisi kako vozis. ja kad kupim 4 nove recimo i vozim sezonu, opet slijedecu sezonu ostavim isti raspored guma, ne mjenjam ono zadnje/prednje. i 2 sezone sam vozio bravuris 2, zadnje se nisu skoro nista potrosile a prednje su bile dobre za jos pola sezone
Momci mozda je vec neko pisao o toj gumi. Interesuje me misljenje o Matador hectorra 3 gumi jel ko vozio i koliko je zadovoljan. hocu da kupim sad sve 4 nove gume i vulkanizer mi nudi sa dobrom cijenom 225/45/17 dimenziju pa ako su pozitivna iskustva da pazarujem posto mi nudi isto i neku ljetnu savinu gumu i tigar syneris te tri su u opticaju