Liga Legend 24.09.2008 #244 fidel je napisao(la): a fele?ajd ba vise postavljaj ih vise:icon_smile: Kliknite za proširenje... Nema guuuuma... :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
fidel je napisao(la): a fele?ajd ba vise postavljaj ih vise:icon_smile: Kliknite za proširenje... Nema guuuuma... :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Death_beat Član 24.09.2008 #247 Svaka cast na izboru farova i felgi..extra mu stoje.. jedan prijedlog, ako moze...ove kromirane lajsne oko prozora ukloni
Svaka cast na izboru farova i felgi..extra mu stoje.. jedan prijedlog, ako moze...ove kromirane lajsne oko prozora ukloni
dario18 Član 24.09.2008 #250 ma golf je prejak, ajde vise nabavi gume pa da vidimo kako ce mu cucnut felge
kAcA Član 24.09.2008 #251 u sta ja ovo gledam :icon_eek: :icon_eek: nemoguce, GOLF 2 prejako, svaka cast!
daki Legend 24.09.2008 #253 Te kromirane lajsne oko prozora su orginalne i extra mu stoje. Inace 5+ za sav trud. Preljepo izgleda auto.
Te kromirane lajsne oko prozora su orginalne i extra mu stoje. Inace 5+ za sav trud. Preljepo izgleda auto.
tibor987 Član 24.09.2008 #254 Odlicno drug...dobro sjele...aj samo za moju dusu poigraj se PS-om i baci gornju i mozda donju letvicu iznad i ispod farova u crno Nesto ovako : Ovo je moj favorit od kombinacije :wink: a mozda i ovako nesto...
Odlicno drug...dobro sjele...aj samo za moju dusu poigraj se PS-om i baci gornju i mozda donju letvicu iznad i ispod farova u crno Nesto ovako : Ovo je moj favorit od kombinacije :wink: a mozda i ovako nesto...