Član
naravno ovo sam ja vec rastavio..napravio sam kalup od lepenke neke deblje..da drzi zvucnike jer su poteski...pa cu tu lepenku pretapacirat kozom u konbinaciji crveno crna pola pola..i sasivena bjelim koncem..a dole ispod ce pojacalo nece se vidit..da ovi seljaci okolo misle da je samo mob spojen:lol::lol: ...naravno da sam sve sam sastavio..vidjeli ste da sam na 4umu pito neke sitnice..i fino spojio struju stavio osigurac..ja prekidac upalim radi..super ..idemo dalje dosho kod druga ..stali na ulici ..tresti 3 ulica dalje tamo..drug zino kako lupa..mada ja msm kad slozim kalup da ce jos bolje..dok sve kablove fino sakrijem..a mozda kasnije ..legne i nesto jace...zvucnici su bili 80 km njih sam malo ranije uzeo ..i pojacalo 30km i dao soferu na kafu ..i 2 m kabla 2km..i iosigurac sto sam imo i prekidac..i koza jos ne znam koliko ce bit..i da zaboravio sam ispod koze cu ugurat spuzvu da bude ono ko napuhano malo..a drug ..naljepnicu i ja jedva cekam..dok ugrije pa cu otic..stari htio neki dan..a ja je zaboravio prebacit na stick..tako da mi je sad malo cekat