Član
Tooooo, lutko, ja sam u Klasnicama u kafani, kad nabijes brzinu, javi da te pratim.Idem sada da mu ukljucim tempomat na 100 km/h i da ukljucim navigaciju i speed test na telefonu pa javim..
Tooooo, lutko, ja sam u Klasnicama u kafani, kad nabijes brzinu, javi da te pratim.Idem sada da mu ukljucim tempomat na 100 km/h i da ukljucim navigaciju i speed test na telefonu pa javim..
Ja sam napisao vozio sam 210 tu mi je blokada nisam htjeo da gasim, moze ona 220 da ide 100%drug.. vidim vozis jtd pa valjda znas koji sve jtd postoji, kakav je koji itd
ja sam imo dvije alfe donedavno, sad jednu
147 i 156 sw, obje su 1.9 jtd 16v. 147 je 110kW, a 156 je 103kW. nijedna ne moze 230
Mislim da dzaba trosis vrijeme na pojasnjavanje nekih stvari. Mnogi to pokusavaju na 5 stranica teme, ali on i dalje vjeruje da je brzi od f30, te da auto moze ici do zadnjeg broja na satu. Cak i preko toga.nema nikakve blokade, nego auto nema snage dalje, iako i tih 210 jako tesko. moze on pokazati mozda, al koliko je to u stvarnosti je vec druga stvar
Druze jesam li ja pricao 138193 puta da auto ima speed limit ako ne znas sta znaci i stoji na 210 kao sto sam ga toliko vozio, a i malopre sam napisao da sam pre 3 sata isao mjeriti na 103 km.h pokazuje na gps u 101 km.h ? citaj malonema nikakve blokade, nego auto nema snage dalje, iako i tih 210 jako tesko. moze on pokazati mozda, al koliko je to u stvarnosti je vec druga stvar
Ako on moze lybrom 210, ti sa saabom na 210 pusti rucnuPratim Saab-om
I jos ti ostane jedna brzina viskaJa s audijem na 270 moram ugasit tempomat, nece vise da vuce, ali kad ga ugasim imam jos dva tri centa gasa, predje 310 glat
I onda na 310 ga vratis u manju i pun gas do 350Ja s audijem na 270 moram ugasit tempomat, nece vise da vuce, ali kad ga ugasim imam jos dva tri centa gasa, predje 310 glat