Kupovina kazni

Kupovina kazni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
idosa je napisao(la):
arminnn je napisao(la):
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
rinaldo je napisao(la):
Kod nas se to radi od kako su uvedeni ovi kazneni nalozi , ako ne platiš kaznu u roku prikače ti još 20 km i to stoji 5 godina i onda nastupa zastara a ako imaš kaznu jedino ne možeš reg auto na svoje ime i produžit vozačku, sva ostala prava u javnim ustanovama možeš ostvarivati, tako da je idealna opcija da imaš nekoga ko ima vozačku a nema reg auto na sebi primi odgovornost za prekršaj i čekaš zastaru umjesto da plaćaš.

ne mozes ni licnu kartu izvaditi,, bar meni nisu dali dok nisam platio kazne :icon_mad:

:lol::lol::lol: tako su i mene htjeli na foru kad sam otisao po vozacku, kaze imas kazne, reko pa sta, pa moras platit, reko moram nekad al sad ne moram, daj mi vozacku :D

:lol::lol::lol::lol: samo reknes daj mi posao da zaradim pa cu platit :D kao da si ih na elektricnu stolicu postavio, odma zavrsaje sve. :icon_smile:

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ma znam ja da se to naveliko radi vec odavno,hehe,imam iskustva,ali reko mozda bi moglo nesto ovako kao sto sam naveo,nekome mozda dobro dodje ,ali opet kod nas nista nije kao u drugim zemljama pa vjerovatno ne bi ni ovo opstalo :lol:

Član
arminnn je napisao(la):
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
rinaldo je napisao(la):
Kod nas se to radi od kako su uvedeni ovi kazneni nalozi , ako ne platiš kaznu u roku prikače ti još 20 km i to stoji 5 godina i onda nastupa zastara a ako imaš kaznu jedino ne možeš reg auto na svoje ime i produžit vozačku, sva ostala prava u javnim ustanovama možeš ostvarivati, tako da je idealna opcija da imaš nekoga ko ima vozačku a nema reg auto na sebi primi odgovornost za prekršaj i čekaš zastaru umjesto da plaćaš.

ne mozes ni licnu kartu izvaditi,, bar meni nisu dali dok nisam platio kazne :icon_mad:

:lol::lol::lol: tako su i mene htjeli na foru kad sam otisao po vozacku, kaze imas kazne, reko pa sta, pa moras platit, reko moram nekad al sad ne moram, daj mi vozacku :D

moze to ako ti je bila pod zabranom pa da je uzmes, ali ces je sipak izvaditi kad ti istekne :D

a sto se licne tice, e to je vec milion puta prezvakana tema ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.