Član
Ja mislim da nema nesigurnijeg auta od Golfa 2,pogledajte crash test!
ovo je bilo kad su bili novi, mozes misliti na sta to lici sad kad je auto preko 20 godina
Ja mislim da nema nesigurnijeg auta od Golfa 2,pogledajte crash test!
Ni nasta,zato raja i gine u njima stalno.ovo je bilo kad su bili novi, mozes misliti na sta to lici sad kad je auto preko 20 godina
U Passatu 6,meni je skroz neudobno,tvrdo.Valjda zato sto sam naviko na Mercedese.ja stvarno ne znam u kakvom ste se vi to passatu vozili pa kazete da je neudoban... u lubenicaru????
nisu nesigurna ta auta, daleko od toga da su nesigurna.. kakav golf 2, smjesno je to porediti
Imas druže i jeftino Mercedesa u njemackoj, vidi na autoscout.de. Ako si momak kupi seb kupe euro 3 CDI kao što i ja imam namjeru. Samo moram prvo prodat svoju W123 koja mi je za srce prirasla
Imas druže i jeftino Mercedesa u njemackoj, vidi na autoscout.de. Ako si momak kupi seb kupe euro 3 CDI kao što i ja imam namjeru. Samo moram prvo prodat svoju W123 koja mi je za srce prirasla
Kupit ces Golfa 4 na kraju balade. Zavaravas samog sebe sa cinenicom da ces kupiti neko drugo auto i to da ti je dosta 60 KS ko pocetniku, nije dosta.
hvala na preporuci stranice, men je prvo auto mečka i to w123, al mi je rođak reko da ce mi pomoc na proljece da nadjemo tam neki euro 3 Mercedes i sad prodajem w123. Pošto kažeš da nisi ljubitelj prebrze vožnje ko ni ja najbolje ti je 2.0 dizel. Jedini moj problem je snijeg, teško sa zadnjom vučom na snijegu, pomalo se učim al i zapadam kolko sam ja skonto najbolje se sto prije riješit kvačila, al kad je snijeg najbolje je auto u garažu pozza ti ako imas namjeru kupovati auto u njemackoj, gledaj mobile.de, kakav autoscout, slab izbor.