almyr je napisao(la):
beZZa je napisao(la):
Ja bi stvarno volio da nasa policija moze naci tvoj mobitel, ali realnost je takva da ne trebas se nesto pouzdati u njih. Meni je ukraden mobitel, bio na derneku i neko ga klepio (duga prica, nebitno), elem posto je mobitel imao cetverocifrenu cijenu odlucio sam da prijavim policiji. Kad sam otisao u stanicu, govori policajac samo ti nadji kutiju mobitela, donesi nama pa cemo mi naci telefon u roku par dana preko IMEI koda, to me obradova i kontam za koji dan ce ga naci. Od tad prodje malo jace od godine a od mobitela nista, nazalost. Stvarno bi volio da ti nadju mobitel i da uhvate te debile, ali iz mog slucaja samo ti mogu reci da se ne nadas previse od pronalaska preko policije.
znam ja da je to tako i da je realnost takva, pa se i ne nadam previse, niti se pouzdam u to.. ali eto ne kosta me nista jos cu i to da provjerim, pa ako sta bude bude,
a najvise bi volio da ove balavce uhvate, za mobitel ionako ne vjerujem da ce ga naci...ali eto, vidjet cemo. sta ce sutra da kazu?!
znaju ko je, sto je najgore... ali ne mogu mu nista...
Tacno vas namirisu i poznaju da niste iz SA...
Ako vec dolazite iz nekog drugog, manjeg mjesta, klonite se Alipasina, Svakina, Aneksa, Buca potoka, Buljakova, CVile, Otoke, nekih dijelova opcine Ilidza .... Samo glavna džada, eventualno u tramvaj, preporucujem komercijalu.
Ne trazite belaja bezveze...