Član
sva balkanska auta
Jel misliš na TAS, ili Fiat Punto koji se u srbiji pravi, inače nisam upoznat sa više balkanskih auta, ili možda sad i Twingo i Smart
sva balkanska auta
garant ti nije originalni taho, taj bi moro bit graviran 320km/h, to je neko ubacio od 1.6B mozda jer oni idu tolikoObjasni onda kako je moguce da VOLVO star 20 i kusur godina sa samo 200-tinjak KS ide preko fabrickih 240 km/h na satu i kazaljka dodje skoro u donji vertikalan polozaj, a bazdarenje sata prestaje na nekih 4, 5h gledajuci kazaljku sata.
Uz to, auto mi djeluje tezi nego Golf 2 GTI, valjda zbog opreme koja je za VW pojam i danas.
105 konja 215kmh215 ?! samo ?! ma more to i 240 garant.
Onda onaj od 170 ks ide 315 km/h.
ajde fizičaru objasni to, postavi sustav kako utjece na ubrzanje, a nije na max brzinu.Ta njihova dobra ocjena nema veze sa max brzinom, stvar je u tome što je kod nas gti najzastupljeniji hot hatch i zbog toga su nastale brojne priče i bajke o brzinama koje taj auto postiže.
p.s. andel je spomenuo max brzinu i masu, to su dvije stvari koje uopće ne utječu jedna na drugu, masa je važna za ubrzanje ali apsolutno nebitna za postizanje najveće brzine.
Fizika je čudo
Može biti normalna tema ali kad neki počnu lupat gluposti onda se i onima koji bi htjeli vodit normalu raspravu ne da sudjelovat u tome. Mislim općenito na sve teme koje bi mogle biti dobre.nema normalne teme na ovom forumu?
Svaka čast, đe ima kupit taki pasat da ga odma odem kupit105 konja 215kmh
A 170ks 242kmh
I u jednom i u drugom se vozio
Uredu je druze neda mi se raspravljat.Svaka čast, đe ima kupit taki pasat da ga odma odem kupit