BHT Ovisnik
ja ziv neznam koje bih uzeo...kako sam doveo auto iz Njemacke sve je bilo super,promjenim ulje u Unitrade-u,uzmem castrol magnatec 5w40,tada su mi se poceli cuti podizaci ventila,kazu mi uzmi gusce ulje i to ce se rijesiti,i promjenim servis,na 9000 promjenim ulje,opet uzmem castrol magnatec ali 10w40,ulje mjenjao u AO LEKO, podziaci ventila mi sada konstantno lupaju,tek na 3-4RPM prestaju lupati,sada mi kazu uzmi rijeđe ulje,sada mislim da uzmem 0w40 ili koje vec preporucujete,auto je preslo 190 000,motor s direktnim ubrizgavanjem,gdi,kao sto je FSI ?
susjed mi radi u servisu i drze samo mobil 1 ulja,servis kao servis dobri su "bevanda" ako netko vec zna,on mi nudi mobil 1,a cujem price da je mobil smece,da je u nas sve iz bačvi,neznam živ sta da radim,ipak nije to mala stvar,radije cu dati koju marku da valja,nego da prođem jeftinije pa kasnije ispaštam zbog ebenog ulja
susjed mi radi u servisu i drze samo mobil 1 ulja,servis kao servis dobri su "bevanda" ako netko vec zna,on mi nudi mobil 1,a cujem price da je mobil smece,da je u nas sve iz bačvi,neznam živ sta da radim,ipak nije to mala stvar,radije cu dati koju marku da valja,nego da prođem jeftinije pa kasnije ispaštam zbog ebenog ulja