potpisujem se na kolegu!KRVOLOK je napisao(la):joj pa totalno je prosta stvar,neka ide svako gdje mu je bolje i gotovo,nema tu sta puno pricati,svako organizuje na svoj nacin i svako ima svoje aktere i publiku i to je to.
silverstar je napisao(la):nastavljaju se pripreme za KoB.
stvari koje su nas natjerale da odgodimo manifestaciju jedna po jedna se rjesavaju..
cuo sam se sa vecinom takmicara koji su favoriti za titulu, i vecini odgovara ovo odgadjanje, tako da ih prakticno mozemo sve ocekivati u borbi za krunu..
takmicari se i dalje mogu prijavljivati za 402 trku a krajem mjeseca objavit cemo i novi datum.
Ovo pisem iz razloga das ljudi znaju da KoB nije otkazan, vec samo pomjeren termin..
pozz i vidimo se
HONEY je napisao(la):silverstar je napisao(la):nastavljaju se pripreme za KoB.
stvari koje su nas natjerale da odgodimo manifestaciju jedna po jedna se rjesavaju..
cuo sam se sa vecinom takmicara koji su favoriti za titulu, i vecini odgovara ovo odgadjanje, tako da ih prakticno mozemo sve ocekivati u borbi za krunu..
takmicari se i dalje mogu prijavljivati za 402 trku a krajem mjeseca objavit cemo i novi datum.
Ovo pisem iz razloga das ljudi znaju da KoB nije otkazan, vec samo pomjeren termin..
pozz i vidimo se
ona prijava koju sam ja ispunio za KOB i dalje vazi? nije potrebno da je radim ponovo?
GocaS6 je napisao(la):HONEY je napisao(la):silverstar je napisao(la):nastavljaju se pripreme za KoB.
pozz i vidimo se
ona prijava koju sam ja ispunio za KOB i dalje vazi? nije potrebno da je radim ponovo?
Ma nema potrebe, jedino što je potrebno da radiš ponovo je mjenjač na Golfu