funky je napisao(la):bumpanje je dozvoljeno svakih 5 dana, kako za ostale, tako i za tebe...
funky je napisao(la):duso, jesam li te to povrijedio slucajno ? kupice tebi fanki kuranfil danas da mi se ne ljutis
ps. nisi kobila da te jasem
meni je ionako dosadno, mozemo ovako do sutra ujutro :lol:
takac je napisao(la):Noke, haj pogledam ja u podrumu jel kod mene ostalo kakvih lajsni, znam da je stari htio pobacati =)
.nOKe je napisao(la):kod nas na auto pijaci ima isko prodaje, ali su nekakve herave, od 10 lajsni jedna je dobra, pravi ih od polijestera ja mislim, sve se nest potajno nadam da cu naci neku made in germany, sa po otpadima ili ovak na autu.. ako nista onda cu zaganjati ove made in bosna
dzinn16v je napisao(la):.nOKe je napisao(la):kod nas na auto pijaci ima isko prodaje, ali su nekakve herave, od 10 lajsni jedna je dobra, pravi ih od polijestera ja mislim, sve se nest potajno nadam da cu naci neku made in germany, sa po otpadima ili ovak na autu.. ako nista onda cu zaganjati ove made in bosna
Nemoj te od poliestera...otpadaju na 150+ ja sam ih promijenuo 3-4 do sada,a jednom sam mogao i poginuti radi toga...vracao se iz zagreba i na auto putu malo gasa na 220+ mi je otpala i lupila u sajbu...i kako me je prepala trznuo sam volanom sekundu i mozes misliti sta je to bilo na cesti pri toj brzini sa golfom 2
Od tada nema sanse...samo original plasticnu made in germany,a i ljepse se uklopi 100 puta