Cuj to za godinu ces prodati mobitel za toliko a ovaj za toliko
pa nisam ja kupio mobitel da bi ga preprodavao... Kupio novu Motorolu Defy+ placena 250km stara 7 dana sa racunom i garancijom gdje je placena 400km, sada ne vrijedi vise od 130km realno gledajuci, nit ga mislim prodavati nit sam gledao na to kad sam ga kupovao da li cu ga prodavati nakon godinu dana. Kod mene je 2+ godine, koristim je svaki dan znaci ne gasi se mobitel pa cak i preko noci ostaje da skida i slicno, na njoj mi je mobilni internet i mobitel je nonstop u radu na internetu, skype, viber, instagran, youtube itd. Aplikacija ima mali milion na njoj od kojih je 80% u radu, tap tap, battery solo, memory status, volume control, viber, instagram itd...mobitel je imao letova za nepovjerovati sa visina 2m, pod vodom bio, ronio sa njim, snimao ispod vode, slikao ispod vode, u garazi stalno prisutna i naravno ispada itd... Kvar na njoj je jedini sto mi je stala tipla od pojacavanja glasnoce, ostalo sve radi super, display, touch, baterija, konektori sve sve sve radi super i ne mislim ga prodavati nego ga ostaviti. Toliko prica da motorola ne valja da je losa da se kvari da je smece...
TAkodje imam huawei-a koji je isto preko 2 god kod mene i koji je slicno prezivio kao motorola i jedini kvar na njemu je sto je upalo spene u zadnji zvucnik i sada krci ali sve ostalo radi savrseno....
Poslije 2 godine koristenja i motorole i huawei-a, nema nikakvih problema, baterije druze super, hardver i softver super, Te price da plastike skripuckaju na dodir i to, mozete to objesiti macku o rep jer i nakon 2+ godine koristenja ni ja nednom ni na drugom plastike (oklop) ne skripi i ne zvace. Kod buraza je bio Samsung s2 koji je bio star 8 mjeseci i oklop je skripio i zvakao u ruci dok u moje motorole ne, tako da i to pada u vodu...
Tako da te price ovaj valja ovaj ne valja je smijesno za pricati... Jer ni samsung nije bas neka pjesma sto se tice plastike i zazora i slicno... Ja iskreno vise vjerujem Huawei-u nego samsungu jer oba su mobitela poprilicno ista kad se gleda isti rang mobitela samo sto u samsunga platis 300km vise samo onaj logo samsung...
iPhone 6 je recimo prevazidjen prije 2 godine mobitel...
iPhone 6
750 x 1334 pixels, 4.7 inches (~326 ppi pixel density)
16/64/128 GB, 1 GB RAM
8 MP, 3264 x 2448 pixels, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash
Dual-core 1.4 GHz Cyclone (ARM v8-based)
PowerVR GX6450 (quad-core graphics)
Cijena oko 1200-1400km
Huawei Honor
1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~445 ppi pixel density)
16/32 GB, 3 GB RAM
13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, dual-LED flash
Octa-core processor (Quad-core 1.7 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz)
Cortex-A7
cijena oko 650km
De sada realno koji je bolji...
Nemojte ljudi biti smijesni...