GaRGa je napisao(la):
ako nije fabricki otkljucan zaboravi ga, ne vrijedi peglanja, bolje se strpi pa skupi pare za fabricki otkljucan nego da se sam sebi poseres u cejf
ako je fabricki otkljucan mozes ga koristiti sa svakom karticom iste su dimenzije netreba rezat nista to je za novije modele Iphone-a
kod ovih skinutiha sa mreze se desava ovo gore pobrojano da gubi GSM signal da je slab WIFI uglavnom uvijek nesto zajebaje zato se i ne isplati uzimat
i sa Iphone-om nikad neces imati ove probleme http://www.bhtuning.com/vracanje-sa-ics-na-gingerbread-t-78798.html
Druze mislim da bezveze napadas momka. Vjeruj mi ja sam fanatik za telefonima i u 99% slucajeva sam u ovom gradu prvi nosio najnoviji telefon koji izadje.Tako da se smatram kompetentnim da dam svoje misljenje sto se tice telefona.
Imao sam 2 iphona jednu 4-vorku fabricki otkljucanu koja mi je imala domet wifi-a 2,5 metara i koju sam po kratkom postupku opucao od zid , kontao sam da je do mene i lose srece sa telefonima i otisao i kupio iphone 4s platio ga 1600 km . Svakakva su se zamaranja sa njim desavala . Smatram sebe dovoljno informaticki obrazovanim , al sto je previse , previse je. Od postavljanja melodije za zvono , do spajanja sa razlicitim pc -jem i brisanjem podataka itd itd itd. Prodat je za 650 km
Uglavnom svi telefoni imaju neke mane . Samsung i njegovi plasticni telefoni su odron sto se tice kvalitete izrade imao sam i s2 trenutno imam s3 i htc x one.
Nokie sam sve stare imao, neke i limitirane serije koje su bile preorder.
Uglavnom volim experimetisati i probao sam sa htc-om sensation xl i bio sam prezadovoljan . Izrada je plastika+alu i dosta je cvrsci od samsunga. On je ukraden i trenutno imam X one i dalje sam prezadovoljan.
Sto se tice stabilnosti telefona tu je iphone neprikosnoven , pa onda htc, samsung pa nokia . Dakle prica o telefonima iz vrha ponude kod proizvodjaca , ovo ostalo manje vise nisam ni probao tako da svoje misljenje ne bi davao za njih.
evo ti moje misljenje u statistici
Kvalitet izrade
1.IPHONE
2.HTC
3.Nokia
4.Samsung
Stabilnost telefona
1.IPHONE
2.HTC
3.Samsung
4.Nokia
Lahkoca koristenja