Bekir_SA je napisao(la):R.I.P. kako godina proleti tako će i deset al dzaba, godine nece uzeti "Kadriju" iz nasih srca...
Šta mislite o jednom mirnom krugu po gradu, pa se onda zaustaviti kod rtv doma, kao i prvi put kad smo odavali počast...
NeverMind je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):R.I.P. kako godina proleti tako će i deset al dzaba, godine nece uzeti "Kadriju" iz nasih srca...
Šta mislite o jednom mirnom krugu po gradu, pa se onda zaustaviti kod rtv doma, kao i prvi put kad smo odavali počast...
moze komotno....
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):NeverMind je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):R.I.P. kako godina proleti tako će i deset al dzaba, godine nece uzeti "Kadriju" iz nasih srca...
moze komotno....
ja sam za al poslije toga taman da se tamo svi skupimo...ovako ganjat sviju par sati prije :icon_rolleyes:
s1ck je napisao(la):MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):NeverMind je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):R.I.P. kako godina proleti tako će i deset al dzaba, godine nece uzeti "Kadriju" iz nasih srca...
moze komotno....
ja sam za al poslije toga taman da se tamo svi skupimo...ovako ganjat sviju par sati prije :icon_rolleyes:
ZA! samo gdje se skupiti prije?!
Chuza je napisao(la):s1ck je napisao(la):MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):NeverMind je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):R.I.P. kako godina proleti tako će i deset al dzaba, godine nece uzeti "Kadriju" iz nasih srca...
moze komotno....
Ko i prosli put ondje kod olimpijskog bazena i lagani i mirni krug kroz grad
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):Chuza je napisao(la):s1ck je napisao(la):MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):NeverMind je napisao(la):moze komotno....
Ko i prosli put ondje kod olimpijskog bazena i lagani i mirni krug kroz grad
skup prije skupa lol trebao si napisat onda kod bazena u toliko i toliko, kad je plan sad kod bazena?
NeverMind je napisao(la):jeli ima ko slika od sinoc stvarno je dobar odziv bio